Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Behandelingen P Therapie bij elke zorgverzekeraar vergoed in 2017!

Zorgverzekering 2017 kiezen
Zoals elk jaar mogen we ons ook deze decembermaand weer verdiepen in de zorgverzekering voor het nieuwe jaar. Best wel een klus als je echt goed wilt vergelijken.
Tip: ik vond het handig om te doen via Independer; dan heb je heel snel de goedkoopste aanbieders op een rijtje met jouw wensen ten aanzien van je verzekering en kun je in één oogopslag de verschillen zien.

Behandelingen P Therapie bij elke verzekeraar vergoed!
Voor de behandelingen van P Therapie maakt het niet uit welke zorgverzekeraar je kiest: omdat ik afgelopen jaar het vernieuwde diploma HBO Medisch Kennis heb gehaald, voldoe ik aan de nieuwe Plato-eisen die de verzekeraars vanaf 2017 stellen en blijven mijn behandelingen dus door alle zorgverzekeringen vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering in je pakket. J

Verder heb ik dit jaar bijscholingen gedaan op het gebied van:

  • Schüsslerzouten;
  • gevaren van medicijngebruik en interacties met andere medicijnen en supplementen;
  • Resonantietherapie: voor nutriëntenoptimalisatie
  • De relatie tussen langdurige stress, depressieve gevoelens en voeding.

Daarnaast werk ik sinds enkele maanden met de vernieuwde en verbeterde versie van de Scenar. Deze Physio Key is een neurostimulator die nog effectiever en sneller werkt bij de behandeling van chronische en acute pijn, ontstekingen en het herstellen en verbeteren van lichaamsfuncties.
Heel veel mensen die geen baat hebben bij andere therapievormen, kunnen in veel gevallen wel geholpen worden met de Physio Key.sportmassage

Open tussen kerst en oud en nieuw!
Mocht je nog behoefte hebben aan een therapeutische behandeling of gewoon een fijne ontspannende massage, kun je ook tussen kerst en oud en nieuw bij me terecht.
Zoek je nog iets leuks voor kerst voor iemand: doe een massagebon cadeau van P Therapie!

Tenslotte:
Wil je het nieuwe jaar echt goed en gezond beginnen: we hebben in januari weer een “buddy-actie”: samen met iemand sportvasten en kans op een gratis kuur.

Rest me nog om iedereen een gelukkig en gezond 2017 te wensen; maak er een mooi jaar van en geniet “met mate” van de komende feestdagen!

Met gezonde groet,
Petra Coppens
06 – 10456 173

Share