Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Behandelingen P therapie/Pmassage vanaf nu vergoed!

Goed nieuws: met ingang van 1 augustus 2013 ben ik aangesloten bij de BATC (Beroepen Associatie voor Natuurgeneeskundige Therapeuten en Belangen Associatie voor Natuurgerichte Consumenten). Hierdoor kan, afhankelijk van je verzekering, een consult helemaal of gedeeltelijk vergoed worden.

(Hiervoor is geen verwijzing van de huisarts nodig.)

Doordat ik me de laatste jaren continue heb bijgeschoold en gespecialiseerd, kon ik me aansluiten bij bovengenoemde beroepsvereniging en mag ik me vanaf nu officieel natuurgeneeskundig therapeut noemen.

Omdat ik al werkte volgens de natuurgerichte principes (kijken naar lichamelijke klachten vanuit een breed perspectief; waarbij ik niet alleen kijk naar de symptomen, maar vooral ook naar de mogelijke oorzaak), verandert er niks aan mijn manier van behandelen. Ik blijf per individu zoeken naar de beste behandelingswijze die op de lange termijn het meeste resultaat geeft.

Omdat mijn praktijknaam: Pmassage niet meer toereikend is (ik heb me in de loop van de jaren steeds meer gespecialiseerd en mijn activiteiten flink uitgebreid) is mijn praktijknaam vanaf nu: P therapie.

En…..: vanaf nu kun je ook pinnen. 🙂
Benieuwd wat P therapie voor jou kan betekenen? Bel me op mijn mobiel: 06 – 10456173

Share