Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Column in Bruist maart 2016: effectieve therapie bij fibromyalgie

Effectieve therapie bij fibromyalgie!

 Een toenemend aantal mensen, waarvan het grootste deel vrouw is, krijgt de diagnose fibromyalgie. Dit is een complexe aandoening, waarbij pijnklachten de hoofdrol spelen . De chronische wijdverbreide pijn komt in golfbewegingen van binnenuit en stress speelt een grote rol.

De klachten kunnen variëren van een zeurende altijd aanwezige pijn in (wisselende) delen van het lichaam tot stekende pijnen bij de minste aanraking. Doordat er nog veel verschillende theorieën zijn over mogelijke oorzaken, is er vanuit de reguliere zorg geen adequate behandeling voor dit syndroom.

Het goede nieuws: Scenartherapie werkt wel!scenar op rug

Ik heb in mijn praktijk al veel mensen van hun klachten af kunnen helpen. Dit doe ik onder andere met Scenartherapie. Dit is een pijnloze, effectieve en veilige methode die het zenuwstelsel activeert om de balans in het lichaam te herstellen. Meestal is de pijn al na de eerste behandeling een stuk minder!

Daarnaast geeft ik eenvoudige adviezen omtrent voeding en beweging om ook de onderliggende oorzaak van het probleem aan te pakken, waardoor volledig herstel mogelijk kan worden.

Bel voor een afspraak 06 – 10456173

Doorverwijzing is niet nodig en het kost geen eigen risico, mits u aanvullend verzekerd ent.

Share