Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

De snelste manieren om een (te) hoog cholesterol te verlagen

Veel mensen krijgen vroeg of laat te maken met een te hoog cholesterol. De standaard aanpak van de huisarts bij een (te) hoog cholesterolgehalte is het voorschrijven van statines: een geneesmiddel dat in de lever de aanmaak van cholesterol remt. Deze statines hebben echter veel bijwerkingen en kunnen de effecten van sport remmen, waardoor het eigenlijk niet zo’n geschikte manier is om een te hoog cholesterol te behandelen.

Het aanpakken van de meestal ongezonde levensstijl is veel effectiever; het duurt echter maanden voordat het cholesterol daalt. Er zijn drie natuurlijke turbomanieren om veel sneller resultaat te behalen.

  1. Sportvasten

Een sportvastenkuur laat het cholesterolgehalte dalen met 10% binnen 10 dagen. Daarnaast dalen alle risicofactoren van hart- en vaatziekten; een enorme gezondheidsboost dus!

Vasthouden en versterken van het effect bereik je door regelmatig een vastendag in te lassen.

  1. Vegan Switch (10 dagen detox plan)

Met Vegan Switch bereik je in 10 dagen een daling van 5-10%. Bij het volhouden van enkele Vegan-dagen per week daalt het cholesterolgehalte verder. Ook de bloeddruk en het risico op diabetes worden verlaagd.

  1. Rode Gist Rijst

Dit is gefermenteerde rijst die de stof: monacoline K bevat en die vergelijkbaar is met de pharmaceutische statines. Deze stof draagt bij aan het behoud van normale cholesterolgehaltes in het bloed. Wetenschappelijk bewezen effectief bij gebruik van 10 mg. monacoline K per dag.

Rode Giste Rijst bevat daarnaast andere natuurlijke stoffen die het risico op bijwerkingen flink verlagen. Dit supplement is dus een mooie aanvulling als lifestyle maatregelen onvoldoende werken of minder goed inpasbaar zijn.

Benieuwd welke manier het beste bij jou past? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken: 06 – 10456173

Share