Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Klaar voor een betere versie van jezelf?

Meer en makkelijker vet verbranden, een beter werkende ontgifting, meer inzicht in wat gezonde voeding voor jou persoonlijk inhoudt, meer energie en beter in je bikini of zwembroek passen en minder stress door een betere mentale balans.

Dit zijn allemaal positieve effecten van sportvasten. Zoals elk jaar organiseer ik in mei de sportvasten wandelkuur; dit jaar van 30 april t/m 9 mei. Dit houdt in dat je elke dag een uur stevig wandelt of een half uur cardiotraining doet. Daarnaast bouw je volgens een vast schema je voeding af, waarna je 3 dagen vast en vervolgens bouw je je voeding weer op. Dit wordt ondersteunt met supplementen om geen tekorten te krijgen, beter in je vetverbranding te komen én is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Tijdens de vastendagen in het weekend (3, 4 en 5 mei) gaan we lange wandelingen maken in het mooie heuvellandschap van Zuid Limburg. Is dat niet je ding en doe je het liever alleen, dan doe je het gewoon thuis.

Tijdens deze 10-daagse kuur bied ik je een intensieve begeleiding; dagelijks contact en drie contactmomenten in de praktijk voor de opvolging. Wil je ook fit en blij de zomer in? Doe dan met ons mee!

Aanmelden kan via: petra@ptherapie.nl of op nummer 06 – 10456 173.

Share