Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Holistic pulsing

Holistic pulsing lijkt op massage, maar in plaats van masseren, wordt het lichaam zachtjes gepulst. Het werkt helend en geeft een diepe ontspanning, waardoor u beter kunt “loslaten”.
Het lichaam wordt zacht en in een wiegend ritme in beweging gebracht; zoekend naar het eigen ritme om weer terug in balans te komen en spanningen los te kunnen laten.
Het gaat uit van het principe dat ons lichaam voor meer dan 80% uit water bestaat en dat hierin blokkades kunnen optreden, waardoor het lichaamswater niet meer vrij kan stromen als gevolg waarvan er klachten optreden.

Bij een holistische behandeling wordt gewerkt op het hele lichaam en deze is dus niet speciaal gericht op een specifieke klacht. Doordat het lichaam terug in balans wordt gebracht, verdwijnen de blokkades die de klacht veroorzaken en daarmee ook de klacht als vanzelf.

Holistic pulsing is te gebruiken voor ontspanning en het opheffen van blokkades en spanningen. Het zet het lichaam aan tot genezing van binnenuit.
Met name bij kinderen werkt het heel goed en ook sneller, omdat blokkades bij kinderen nog niet zo vast zitten. Bij kinderen zijn bijvoorbeeld emotionele- en slaapproblemen heel goed te behandelen.

Wilt u een keer kennismaken met holistic pulsing, dan bent u van harte welkom om een afspraak te maken.

Deze behandelvorm komt niet in aanmerking voor vergoeding van de ziektekostenverzekeraars; tenzij als onderdeel van een natuurgeneeskundige behandeling.

Share