Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Mijn praktijk tijdens de Corona-epidemie

Graag wil ik jullie informeren over de maatregelen omtrent het Corona virus. De praktijk is beperkt geopend.

Alleen om voedingssupplementen op te halen (waarbij ik zorg voor de gepaste afstand van 1,5 meter) is de praktijk geopend. Daarnaast breng ik ook supplementen aan huis als het niet te ver weg is.

Voor lichaamsbehandelingen kunnen jullie dus helaas voorlopig niet terecht, maar ik doe wel telefonische consulten. Zodoende kunnen lopende, maar ook nieuwe darm- en andere gezondheidstrajecten gewoon doorgaan. Ook begeleid ik mensen nog steeds via de app of telefonisch met sportvastenkuren en detoxkuren. Beiden zijn in deze tijd juist aan te bevelen; hierdoor zet je namelijk genen aan die de replicatie van virussen verhinderen. Virussen hebben daardoor minder kans om schade aan te richten in je lichaam.

Zorg juist nu goed voor jezelf; houd de regels van het RIVM in acht en houd je weerstand op peil door voldoende gezonde voeding, maar niet te veel! Meer thuis zijn vergroot de neiging om tussendoor te snacken. Zoek afleiding als je deze behoefte krijgt en doe bijvoorbeeld een online training die nu volop worden aangeboden.

Verder versterk je je weerstand door voldoende buiten te wandelen of in je tuin of balkon bezig te zijn én door elke dag koud te douchen! Klinkt barbaars, maar geeft ook een enorme energieboost (daarna…. 🙂 ) én het stimuleert de aanmaak van bruin vet voor een verhoogde vetverbranding. Tenslotte: zorg voor zo weinig mogelijk stress, want dat verzwakt je immuunsysteem enorm. Velen van ons hebben meer tijd nu; gebruik die extra tijd om te ontspannen en te genieten van het mooie weer bijvoorbeeld.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies; aarzel niet en bel me: 06 – 10456 173. Ik help je graag!

Share