Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.



Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Nieuwe reeks lezingen over de menopauze: met meer kennis minder last!

“Een slimme meid is op haar overgang voorbereid….!”

Gewichtstoename en andere ongemakken tijdens de overgang; wat gebeurt er nou precies voor, tijdens en na de overgang en wat kun je zelf doen om je klachten te beperken én je goede figuur te houden?

Opvliegers, slecht slapen, stemmingswisselingen, onregelmatige menstruatie, dikker worden, gespannen borsten, vaginale droogheid; het zijn allemaal symptomen die gepaard kunnen gaan met de overgang.
Maar ook klachten als hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, droge ogen, mond of neus, hartkloppingen, stemmingswisselingen, woede en depressiviteit, angsten, vergeetachtigheid, urineverlies en blaasontstekingen komen vaak voor.

De periode rondom de menopauze duurt gemiddeld 9 jaar. Lang genoeg om iets aan je klachten te doen of zelfs te voorkomen.
Ik heb me gespecialiseerd in deze problematiek en kan met gerichte adviezen, toegespitst op jouw persoonlijke situatie, helpen je blijer en fitter te voelen in deze overgangsperiode in je leven.

Tijdens de lezing komen de volgende onderwerpen aan bod:kkkkkkk
• Welke klachten kun je krijgen;
• Uitleg over de oorzaken van de klachten;
• Bruikbare adviezen om klachten zoveel mogelijk te voorkomen of te verminderen.
• Er is uiteraard volop ruimte voor vragen

Heb jij ook klachten of ongemakken die met de (naderende) menopauze te maken hebben en wil je er iets aan doen? Of wil je gewoon ellende voorkomen? Geef je nú op voor de lezing “Klachten tijdens de menopauze”.
Deze vinden dit najaar plaats op op dinsdag 16 september, donderdag 16 oktober en dinsdag 18 november.
Locatie: Restaurant SEC, Lindeplein in Oisterwijk, kosten: € 20,00 p.p.

Petra Coppens, natuurgeneeskundig therapeut
06-10456 173 / petra.coppens2@gmail.com
www.ptherapie.nl

Share