Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Oerslank

Gezonder leven? Met Oerslank ontdek je jouw handleiding.

Wel of geen verzadigd vet, met of zonder gluten? Hoe zit het nu precies? Weet jij ook niet meer wat je moet eten? Ben je in verwarring door alle tegenstrijdige adviezen?
Wil je meedoen met alle hypes, of wil je op zoek gaan naar wat goed is voor jou?

Het lijkt allemaal zo eenvoudig, gezond eten, meer bewegen en een beetje minder stress, en voila, je bent gezond, fit en energiek. Toch is dit niet voor iedereen zo
eenvoudig. Wij mensen zijn niet allemaal hetzelfde, we reageren allemaal anders. Wat goed is voor je buurvrouw, kan voor jou helemaal verkeerd uitpakken.
Het is tijd om het roer om te gooien!

Oerslank is een methode die je laat zien dat je niet per se schuldig bent als je overgewicht hebt en waarvan ik ook aspecten gebruik in mijn behandelingen en adviezen.
Oerslank geeft je inzicht in je eigen lichaam en wat er mis kan zijn waardoor afvallen niet lukt.
De uitgangspunten lees je in het boek Oerslank; dat inzicht geeft zonder oordeel. Oerslank neemt je bij de hand zodat je kunt ontdekken waar het bij jou mis is gegaan.
Met Oerslank kun je zelf, en daar waar nodig met de hulp van een expert, je eigen handleiding ontdekken. Ik ben één van de therapeuten die je kan begeleiden in je zoektocht waarom afvallen zo moeilijk is en vooral zo lastig (zo niet onmogelijk) om vol te houden.

Het Oerslankconcept geeft maatwerk, geen one-size-fits-all-oplossing.

Er zijn naast “Oerslank” meerdere boeken die je kunnen helpen om je leefstijl te veranderen, vol met recepten, oefeningen en achtergrondinformatie.
Alles wat je zelf kunt doen is meegenomen en daar waar het moeilijk wordt of stagneert help ik je. Heel vaak zijn er namelijk in de biochemie van je lichaam foutjes geslopen die je zelf niet kunt ontdekken, maar die je wel belemmeren in wat je zo graag wilt: gezond, fit en slank zijn! Iedereen heeft zijn eigen genenpakket met de daarbij horende ‘foutjes’. Als afvallen niet lukt, ondanks aanpassingen in leefstijl en voeding gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak waardoor het bij jou fout gaat en proberen dit op te lossen.
Gezonder leven? Met oerslank ontdek je jouw handleiding. Ik help je daar graag bij. Neem contact op: 06 – 10456 173.

Share