Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

P Therapie: hét adres voor een betere gezondheid!

P Therapie: hét adres voor een betere gezondheid!

Door onze jachtige levensstijl krijgen veel mensen te maken met klachten waar de reguliere geneeskunde geen antwoord op heeft, waardoor mensen lang blijven doorsukkelen en steeds minder energie en meer klachten krijgen. Het gevolg is in veel gevallen dat ze echt ziek worden en medicijnen gaan slikken die de problemen vaak alleen maar erger maken.

Petra Coppens van P Therapie benadert klachten anders; door naar het geheel van het klachtenpatroon én de mens daarachter te kijken, kan zij vaak wél de vinger op de zere plek leggen en in veel gevallen een snelle verbetering bereiken en erger voorkomen. Dit doet ze door verschillende lichaamsbehandelingen te combineren met praktische adviezen op het gebied van voeding, natuurlijke suppletie en beweging.
Deze aanpak werkt in de meeste gevallen wél! 

Scenartherapie
Petra is orthomoleculair- en natuurgeneeskundig therapeut en behandelt mensen met o.a. fibromyalgie en darmproblemen, maar ook met (acute) letsels, rugpijn, zenuwpijn etc. Ze past o.a. lymfedrainage, Scenartherapie en (sport-)massage toe.
Scenartherapie is een vorm van neurostimulatie die spectaculaire resultaten geeft op bijna alle ziektebeelden en klachten, doordat het direct het zenuwstelsel stimuleert tot zelfgenezing.
In combinatie met praktische voedingsadviezen, die zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en op de persoonlijke constitutie van de cliënt, brengen haar behandelingen vaak snel en blijvend herstel.

Kijk voor meer informatie op de website: www.ptherapie.nl of bel voor een afspraak: 06 – 10456173.
Waarom zou je je auto wel elk jaar APK laten keuren en je eigen lichaam niet?”

Share