Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Pijnvrij met Scenartherapie!

Pijnvrij met Scenartherapie!

Scenar technologie, een doorbraak in de gezondheidszorg voor de behandeling van chronische pijn en langdurige ontstekingen. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat patiënten tot 70% sneller herstellen door een directe interactie met één van de voornaamste controlerende mechanismes in het menselijk lichaam: de zenuw reacties. Het onderzoek heeft aangetoond dat door een juiste stimulans, het menselijk lichaam in staat is om zichzelf meer herstellende hulpbronnen toe te bedelen en hierdoor het herstel van chronische pijnen, ziektes en andere verwondingen te versnellen. Scenar therapie is een behandelmethode die geweldige resultaten boekt. In de afgelopen dertig jaar dat deze therapie is ontwikkeld, zien de artsen en therapeuten die ermee werken steeds weer positieve resultaten; ziektes waarbij het tot nu toe vooral om symptoombestrijding ging, kunnen met behulp van Scenar therapie snel, intensief en langdurig verbeteren.

Naast een succesvolle behandeling van chronische ziektes en pijnklachten, kunnen ook ontstekingen en allergische reacties met behulp van Scenar therapie snel verbeteren. De therapie zorgt er tevens voor dat de bloeddruk wordt gereguleerd en het hormoon- en immuunsysteem beter gaat functioneren.scenar op rug

 

Een Scenar behandeling geeft: • blijvende vermindering van pijn(en) • vermindering van chronische klachten • een Scenar-behandeling vertraagt verouderingsprocessen • een Scenar-behandeling versterkt het immuunsysteem • geen bijwerkingen • wetenschappelijk bewezen resultaat In te zetten bij: • chronische pijn(en) en/of ontstekingen • als reguliere behandelingen niet of niet goed genoeg helpen • als u (te) veel medicijnen moet nemen om de pijn te onderdrukken?

 Scenar herstelt niets…. de Scenar traint het lichaam om zichzelf te herstellen. Toepassingsmethoden Dankzij de algemene, regulerende werking van de Scenar therapie is de breedte van de toepassing ruim: alle door regulering te beïnvloeden symptomen, beperkingen en ziekten zijn met Scenar te behandelen. Naast pijnsymptomen zijn ook orgaanstoornissen, astma, ontstekingen van het slijmvlies van de maag of de dikke darm, constitutioneel eczeem en functiestoornissen met de Scenar therapie te behandelen.

Naast de behandeling van vers letsel met beschadigingen van peesweefsel, spierverwondingen, kneuzingen, zwellingen of andere beschadigingen behoort ook pijnmanagement tot het domein van de Scenar methode. Zoals bij aandoeningen van het schoudergewricht, pijn in de rug, (actieve) slijtage aan knie- en heupgewrichten, slijmbeursontstekingen, pijnlijke functiestoornissen als het carpaal tunnelsyndroom, tenniselleboog, pijnlijke achillespees, een hernia of zelfs na een beroerte. Ook pijnlijke aandoeningen van de inwendige organen reageren ongewoon goed op de toepassing van de Scenar: duidelijke verbetering bij chronische darmontstekingen, pijnlijke menstruatie en terugkerende cysten.

Scenar-therapie exclusief in Brabant bij P Therapie

Hebt u acute of chronische (vermoeidheids-)klachten (ook bij acute sportletsels en/of (slijmbeurs-)ontstekingen) en wilt u zich weer beter voelen en optimaal kunnen functioneren: bel voor een afspraak voor Scenar-therapie: 06 – 10456 173.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share