Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Praktijkruimte coronaproof!

Sinds vorige week is het te koud om te ventileren met open deuren. Vandaar dat ik heb geïnvesteerd in een geavanceerde luchtreiniger die de lucht met verschillende filters zuivert en daarbij geen ozon produceert.

Naast het verwijderen van fijnstof en gassen, worden virussen en bacteriën onschadelijk gemaakt.

Verder wordt de lucht gezonder doordat er negatieve ionen ontstaan door ionisatie. Dit vergroot de weerstand en zorgt voor minder allergische klachten, minder gevoelens van angst en depressie; kortom een algeheel beter gevoel.

Doodt ook virussen en bacteriën!

Naast het beschermen tegen besmetting met Corona (die helaas weer toenemen), komen deze effecten uiteraard ook de behandelingen ten goede!

Dus doe iets positiefs voor je gezondheid en maak een afspraak voor “groot onderhoud” of een balancerende behandeling die meer rust brengt in je zenuwstelsel, waardoor de werking van je immuunsysteem verbetert.

Daarnaast is dit hét seizoen om gericht een aantal stoffen aan te vullen om ziekte te voorkomen. Vooral vitamine C, D3 en zink zijn belangrijk, eventueel aangevuld met antivirale kruiden en middelen, die op jouw situatie zijn toegespitst. Je kunt met een eenvoudig testje bepalen of je een zinktekort hebt; vraag ernaar als je bij mij bent. Het is wel belangrijk dat je voorafgaand aan de test 1 uur niet gegeten of gedronken hebt voor de betrouwbaarheid van de test.

Tenslotte: onderzoek wijst uit dat virussen zich vermenigvuldigen op hoge glucose (suikers) en op de vetaanmaak. Als je dus je stofwisseling in een catabole fase brengt door vasten of intermitterend vasten, beperk je het risico nog meer. Sportvasten is een wetenschappelijk onderbouwd vastenprogramma waar ik mensen in begeleid met veel gezondheidswinst én gewichtsverlies. Een goed moment om het eens te proberen!

Als je persoonlijk advies wilt over wat voor jou de best passende manier is om je weerstand te verbeteren: bel me: 06 – 10456 173.

Share