Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Stoppen met roken zonder aan te komen? Het kan!

Januari is dé maand van de goede voornemens voor veel mensen. Stoppen met roken en afvallen staan in veel gevallen hoog op het lijstje, maar staan ook haaks op elkaar.

Stoppen met roken heeft namelijk naast veel gezondheidsbevorderende effecten, ook gevolgen voor de stofwisseling; deze wordt lager waardoor veel mensen  aankomen als ze stoppen met roken, ook als ze niet méér eten of snoepen dan voorheen. Als ze dit wél doen wordt de gewichtstoename uiteraard nog extra versterkt.
stoppen met roken
Als je wilt stoppen met roken zonder aan te komen, moet je er dus voor zorgen dat je stofwisseling hoog blijft. Dit kun je bereiken door het te combineren met een Sportvastenkuur, wat een sterk stofwisselingsverlagend effect heeft.
Jouw driedubbele winst na de Sportvastenkuur:
  • gezondere longen door het stoppen met roken;
  • blijvend gewicht en met name buikvet verliezen;
  • energieker en een betere conditie

Klik op deze link voor een filmpje over de achtergronden van Sportvasten, hoe het werkt en wat je ervan kunt verwachten.

Als je besluit om in januari te gaan Sportvasten kun je bovendien profiteren van de Januari-actie: “Bring a friend” , waarbij je 2 minikuren gratis krijgt als je samen met een vriend of vriendin gaat kuren.

Voor meer informatie: 06 – 10456 173

Share