Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Super eating

Leef volgens de Supereating-methode en haal het allerbeste uit je voeding!

Supereating is een revolutionaire nieuwe benadering van gezond eten. Ian Marber, die als The Food Doctor een grote reputatie als voedingsdeskundige heeft opgebouwd, richt zich niet op de kracht van het afzonderlijke voedingsmiddel, maar op de interactie tussen verschillende voedingsstoffen. “Calcium maakt de botten sterker”, zo luidt het advies volgens de ouderwetse één-stap-benadering.
Volgens Ian Marber is het niet zo eenvoudig: extra calcium werkt alleen maar in combinatie met de juiste hoeveelheid magnesium. Om deze reden ontwikkelde hij de unieke Supereating-benadering: van elke voedingsstof onderzocht hij welke andere voedingsstoffen de werking helpen en welke deze juist bestrijden.
Op begrijpelijke wijze geeft hij aan hoe voedingsmiddelen op elkaar reageren als we ze combineren en hoe we ze moeten laten samenwerken voor het beste resultaat.
Ook geeft hij telkens het ideale Supereating-menu voor een dag waarin je de beste voedingskeuzes kunt maken.

Schrijver: Ian Marber

Share