Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.



Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Verantwoorde, maar vooral lekkere fruit-crumble!

Lekker toetje of gewoon als tussendoortje. Zoet, maar toch verantwoord…Smakelijk!

Ingrediënten:
150 gram havermout
150 gram speltbloem of boekweitmeel
100 gram kokosolie
150 gram palmsuiker
1 kilo fruit (appels of peren of klein rood fuit of bijvoorbeeld rabarber)
kaneel

Verwarm de oven voor op 200 graden. Wrijf met je handen een kruimeldeeg van alle ingrediënten (met uitzondering van het fruit). let op dat je handen niet te warm zijn, want dan wordt het al snel een soort beslag in plaats van een kruimeldeeg.
Schik het klein gesneden fruit in een ingevette ovenschaal en bestrooi naar smaak met kaneel en eventueel wat palmsuiker (als je het met kaneel niet zoet genoeg vindt).
Strooi het kruimeldeeg erover heen en bak de crumble ongeveer 30 minuten in de oven.
Smakelijk!

Share