Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Voorkom hooikoorts deze lente op de natuurlijke manier

De lente is weer begonnen en daarmee het hooikoortsseizoen. Heb je last van hooikoorts en wil je je klachten op een natuurlijke manier voorkomen? Probeer het dit voorjaar met Manuele Lymfedrainage!Wat is Manuele Lymfedrainage?
Dit is een zachte en heel ontspannende behandeling die het lichaam zuivert van opgehoopte afvalstoffen en andere belastende stoffen. Hierdoor verbetert de werking van het immuunsysteem en voel je je fitter en energieker.

Als je een aantal behandelingen doet voordat je klachten krijgt, zul je veel minder of in veel gevallen zelfs helemaal geen klachten krijgen. De behandelingen worden door de meeste ziektekostenverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Je hebt geen verwijzing nodig en er is geen eigen risico.

Kies dit voorjaar voor een natuurlijke aanpak en versterk je lichaam in plaats van het te belasten met middelen die de klachten alleen maar onderdrukken.

Bel of mail: 06 – 10456173 / Petra@ptherapie.nl

Share