Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Weer een blije cliënt…

Eindelijk verlost van een pijnlijke chronische aandoening door behandelingen bij P Therapie.

Ik heb al jaren last van pijnlijke spieren in mijn ledematen, nek en schouders, vermoeidheid en slecht slapen.
Verschillende artsen bezocht en therapie gevolgd, maar ik bleef mijn klachten maar houden.
Totdat er bij een reumatoloog de diagnose fibromyalgie werd gesteld, en ik te horen kreeg dat men niets voor mij kon doen en ik er mee moet leren leven, en er zo goed mogelijk mee moest leren omgaan.
Op aanraden van een collega van mijn vrouw, ben ik in het najaar van 2015 in contact gekomen met P-Therapie.
Na het intake gesprek, kreeg ik van Petra al direct een korte scenar-behandeling.
Ik was in eerste instantie eigenlijk wel een beetje sceptisch over wat hiervan het resultaat zou zijn; maar na de tweede behandeling diezelfde week had ik al direct resultaat: minder pijn, vooral in mijn onderarmen en handen.
Ook goede voedingsadviezen en wat voedingssupplementen mee gekregen, wat naar ik nu inzie ook heel erg belangrijk is, ik ben hiervan zelfs al een aantal kilo’s afgevallen.
Goede voeding en vooral verse groente zijn heel belangrijk, en nog lekker ook!!
Ook heeft Petra een paar keer een lymfedrainage toegepast, wat niet alleen een prettige massage is, maar waar ik ook zeker in mijn armen veel baat bij heb.
Ik heb nu 7 behandelingen gehad, en ben zeker 5 á 6 weken pijnvrij geweest.
Ook slaap ik veel beter, wat mijn vermoeidheid ook zeer ten goede komt.
Sinds anderhalve week heb ik weer wat last van mijn handen en onderarmen, maar Petra verwacht dat dit na één of twee behandelingen weer beter zal gaan en dat de klachtenvrije periode steeds langer zal duren.

Al met al ben ik blij dat ik de stap genomen heb om bij Petra in therapie te gaan, en zal deze behandeling ook zeker bij anderen die vergelijkbare klachten hebben aanbevelen.
Hans

Share