Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Weer een blije cliënt…

Eindelijk verlost van een vervelende chronische aandoening door lymfedrainage!

De betreffende cliënt kampt al sinds haar kinderjaren met hyperhidrosis; ofwel overmatig zweten. In haar geval met name op handen en voeten. Ze had al heel wat verschillende therapieën geprobeerd, maar niks hielp. Zelfs (zeer pijnlijke) injecties met botox, waarvan het effect 3 tot 6 maanden zou moeten aanhouden had maar een week of 6 effect met bovendien vervelende bijwerkingen.
Na een paar lymfedrainage-behandelingen werd het zweten al minder, maar ze durfde nog niet goed te geloven dat het effect blijvend zou zijn, omdat ze al zo vaak teleurgesteld was in andere therapieën.
Na 6 behandelingen was ze helemaal blij, want het zweten was nagenoeg weggebleven! Ze voelt nog wel af en toe de prikkel alsof het ‘water’ weer gaat ‘stromen’, maar dat gevoel zet niet meer door en haar handen en voeten blijven nu droog. Ze had zelfs al een paar keer open sandaaltjes aan gehad zonder dat ze ‘eruit zwom’. Een verademing na altijd de verplichte dichte schoenen met katoenen sokjes.

Zo heb ik al veel mensen met chronische klachten kunnen helpen; waar ik zelf ook altijd heel blij van word… 🙂
Lymfedrainage helpt bij heel veel uiteenlopende klachten; van acute ‘lichte’ aandoeningen tot chronische ziekten als bijvoorbeeld fibromyalgie en MS (die in het reguliere circuit als onbehandelbaar worden beschouwd; iets waar je mee moet ‘leren leven’). Maar ook hooikoorts, chronische hoofdpijn, terugkomende holteontstekingen etc. etc. zijn indicaties voor lymfedrainage. Als je meer wilt weten over deze behandeling, kun je kijken op mijn site: www.ptherapie.nl of bellen voor meer informatie: 06 – 10456 173.

Share