Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapie, scenar-, lymfe- en massagetherapie, voedings- en beweegadviezen.Tel • 06 104 56 173
E • petra@ptherapie.nl

Workshops/Lezingen

Omdat bij veel mensen de kennis ontbreekt over hoe het menselijk lichaam reageert op voeding en beweging/sport en zich dus ook te weinig bewust zijn van de consequenties die verkeerde voeding en inactiviteit kunnen hebben op hun gezondheid geef ik informatieve en interactieve    workshops en lezingen over verschillende onderwerpen.

Ook de invloed van hormonen is een belangrijk onderwerp, omdat deze ons systeem voor een heel groot deel besturen en daardoor van cruciaal belang zijn voor hoe we ons voelen; zowel lichamelijk als geestelijk. Met name in de overgang kunnen hier problemen ontstaan.

Dit najaar staan de volgende lezingen gepland:
Lezing over voeding:
donderdag 18 september 2014
dinsdag 14 oktober 2014
dinsdag 11 november 2014
donderdag 11 december 2014
Lezing over klachten tijdens de overgang:
dinsdag 16 september 2014
donderdag 16 oktober
dinsdag 18 november 2014

Met de juiste voeding en beweging; bij voorkeur individueel bepaald, kun je ervoor zorgen dat je lichaam optimaal kan functioneren waardoor je automatisch op je ideale gewicht komt. Het vaststellen van jouw genetisch bepaalde voorkeuren voor voeding en sport gebeurt aan de hand van uitgebreide vragenlijsten, spiervezeltesten, lichaamsmetingen en eventueel door een bloedtest en DNA-onderzoek. Meer hierover kun je lezen op de pagina: Integrale Personal Coaching.

Aanmelden voor de workshops kan via mail: Petra.coppens2@gmail.com of telefonisch: 06 – 10456 173.

Share